Ny rapport gir råd om sikring av last

Ny rapport gir råd om sikring av last

Tyngre kjøretøy har strenge regler for sikring av last, mens personbiler og varebiler ofte går under radaren trass i strenge krav. En ny rapport peker på farene ved dårlig lastsikring og kommer med konkrete råd og tips.

Bedre opplæring reduserer dødsulykker

Bedre opplæring reduserer dødsulykker

Det er sjåførene som får skylden når Statens vegvesen presenterer resultatene av sine undersøkelser av 102 dødsulykker på Norske veier. Samtidig sørger bedre opplæring av sjåfører for at dødstallene på norske veier går tilbake.

Foreslår endringer på førstehjelpskurs

Foreslår endringer på førstehjelpskurs

Både trafikklærere og elever mener det er store mangler ved førstehjelpskurset som arrangeres i tilknytning til Trafikalt grunnkurs.

Ny informasjonskanal fra ATL

Ny informasjonskanal fra ATL

«ATL-info» er ATLs nye informasjonskanal ut mot medlemmer, styresmakter, media og andre venner av ATL.

- Uholdbare ventetider

- Uholdbare ventetider

En fersk undersøkelse utført av ATL slår fast at ventetidene på å få time til oppkjøring har økt kraftig. Og om sommeren er det verst. Nå krever ATLs direktør handling.

Den nye fylkesgruppa. Fra venstre Ellen Marie Østberg, Ida Charlotte Nordlien, Knut Johan Aarvik, Torgeir Abusdal og May Liss Günter.

Ny fylkesgruppe i Østfold

Etter avholdt medlemsmøte i Østfold 13. juni er det nå etablert ny fylkesgruppe – nå har vi fylkesgrupper i alle landets fylker.

Figur 1.1 fra National tiltaksplan for trafikksikkerhet på veg 2018-2021

Resultatkonferanse for trafikksikkerhet 2018

Resultatkonferansen for trafikksikkerhet 2018 ble arrangert i Oslo Kongressenter Folkets hus tirsdag den 12. juni i regi av Vegdirektoratet – ATL var invitert og representert.

Støtter helsekrav for eldre bilførere

Støtter helsekrav for eldre bilførere

I dag avslo Stortinget forslaget fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet som vil vrake dagens ordning med obligatorisk helseattest for bilførere over 75 år. ATL mener at det ville vært et tilbakeskritt for trafikksikkerhetsarbeidet å skrote ordningen.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.