Statens vegvesen avlyser alle førerprøver

Statens vegvesen avlyser alle førerprøver

Statens vegvesen og NAF har oppdatert sine råd knyttet til Korona-viruset. Statens vegvesen stenger i tillegg alle sine trafikkstasjoner og avlyser alle førerprøver frem til mandag.

Landsmøtet utsettes

Landsmøtet utsettes

På bakgrunn av helseråd knyttet til Korona-viruset har ATL besluttet å utsette Landsmøtet som skulle vært arrangert i Sandvika 27. mars.

Koronaviruset - ATL avlyser Tungbilseminaret

Koronaviruset – ATL avlyser Tungbilseminaret

ATL har besluttet å avlyse Tungbilseminaret som skulle vært arrangert torsdag og fredag denne uken. Grunnen er generelle smittevernsråd og hensyn til deltakere og foredragsholdere.

Flertall for resertifisering av trafikklærere

Flertall for resertifisering av trafikklærere

Stortinget vedtok i går endringer i Vegtrafikkloven. Det betyr at resertifisering og ledsagerregistrering også er vedtatt. ATL er bekymret for kravet om tilsynsgebyr.

Koronaviruset – oppdaterte råd til smittevern for trafikklærere

Trafikklærere jobber tettere på kundene enn hva mange andre yrkesgrupper gjør. Dette gjør trafikklæreren spesielt utsatt for koronasmitte. ATL har vært i kontakt med Folkehelseinstituttet. Her er rådene trafikklærerne bør følge i forhold til smittevern.

31 trafikklærere mistet godkjenningen sin i 2019

31 trafikklærere mistet godkjenningen sin i 2019

Statens vegvesen førte tilsyn med 799 trafikkskoler i fjor. Det resulterte i flere pålegg, advarsler og tilbakekallinger av godkjenninger.

Automatgir: – Trafikkforum misforstår

Automatgir: – Trafikkforum misforstår

- Vi er forundret over Trafikkforums utspill rundt automatgir. Det er uforståelig at de ikke evner å se det vi og andre toneangivende aktører i internasjonalt trafikksikkerhetsarbeid er enige om.

Nye lysregler for MC og moped

Nye lysregler for MC og moped

Lovendring åpner for å montere ekstra fjernlys på motorsykkel og moped.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.