Automatgir: – Trafikkforum misforstår

Automatgir: – Trafikkforum misforstår

- Vi er forundret over Trafikkforums utspill rundt automatgir. Det er uforståelig at de ikke evner å se det vi og andre toneangivende aktører i internasjonalt trafikksikkerhetsarbeid er enige om.

Nye lysregler for MC og moped

Nye lysregler for MC og moped

Lovendring åpner for å montere ekstra fjernlys på motorsykkel og moped.

Utdanning for trafikklærer tunge kjøretøy

Vi har på OsloMet, sammen med ATL, NAF og NOORSI, jobbet med en utdanning for trafikklærer tunge kjøretøy. Studiet er treårig og bygger på yrkesfaglærerutdanningen. 

Åpner på nettbasert betaling av førerprøver

Åpner for nettbasert betaling av førerprøver

Statens vegvesen vil gjøre det billigere og enklere å betale for oppkjøring. Fra neste uke innfører de nettbasert betaling av førerprøver.

Færre tar førerkort på moped

Færre tar førerkort på moped

Transportøkonomisk institutt (TØI) har evaluert omlegging av føreropplæring for moped og lett motorsykkel. Rapporten peker på at færre tar førerkort for moped og at flere ser på moped som et rent transportmiddel.

Har du saker du vil ta opp på landsmøtet?

Landsmøtet er den perfekte arena for deg som ønsker å være med å bestemme bransjens rammevilkår. Årets landsmøte går av stabelen 27. mars – og etter vedtektene må saker til behandling være innsendt allerede 14. februar.

Studentene fornøyde med utdanningen på Nord universitet

Studentene ved trafikklærerutdanningen i Stjørdal er godt fornøyde med utdanningen. Det viser nye tall fra Studiebarometeret.

Krever hastetiltak for å bedre sikkerheten til myke trafikanter

Siden 2010 har minst 51.300 gående og 19.450 syklister omkommet på europeiske veier. Nå krever trafikksikkerhetsråd at man setter i verk umiddelbare tiltak.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.