• Hjem
  • Aktuelt
  • Åpner for nettbasert betaling av førerprøver
Åpner på nettbasert betaling av førerprøver

Åpner for nettbasert betaling av førerprøver

Skrevet: torsdag, 13 februar 2020

Statens vegvesen vil gjøre det billigere og enklere å betale for oppkjøring. Fra neste uke innfører de nettbasert betaling av førerprøver.

– Det blir billigere å betale for førerprøven på nett om du betaler på forhånd, uttaler seniorrådgiver Bujar Llukai i Statens vegvesen i en pressemelding.

Men så mye rimeligere blir det ikke. For går man inn på prisoversikten til Statens vegvesen ser man at besparelsen ved å betale på nett er på beskjedne 40 kroner. En oppkjøring i klasse B vil koste 1100 kroner med den nye ordningen, mens en oppkjøring for MC vil koste 1120 kroner. Betaler du inne på trafikkstasjonen er prisene henholdsvis 1140 og 1160 kroner.

Noen fordeler har likevel den nye ordningen. Om du skal møte til oppkjøring på noe annet sted enn på trafikkstasjonen, for eksempel på en kjøregård for MC, slipper du turen inn til trafikkstasjonen for å betale for oppkjøringen.

Ordningen blir tilgjengelig fra 20. februar i år, og fra den datoen får også førerkortkandidater et betalingsvarsel på nett dagen før oppkjøring. Enn så lenge må man huske på å ta med kvittering for betaling når man skal kjøre opp.

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger