Årets landsmøte vel gjennomført!

Årets landsmøte vel gjennomført!

10 juni 2017

I helgen har trafikklærere fra hele landet vært samlet i den idylliske sommerbyen Tønsberg for å delta på landsmøte, fagdag og ulike sosiale aktiviteter.

Landsmøtet og generalforsamlingen ble holdt fredag, etterfulgt av festmiddag med taler og gode historier fra bransjens hverdag. Lørdagen gikk med til fagdag og båttur i skjærgården.

Virksomheten fremover
I tillegg til de formelle postene på generalforsamlingen, orienterte ATLs administrerende direktør, Torgeir Abusdal, om virksomheten fremover. Han mener vi har tatt grep som sikrer oss økonomisk for fremtida og at vi har gjort et kvantesprang for å komme i forkant av den digitale utviklingen.

– Ny nettside og ny nettbutikk er allerede lansert. Enda større fokus på sosiale medier og en utvidet samarbeidsavtale med Lime Green Digital AS som omfatter alle digitale læremidler vil stå sentralt i tiden som kommer, fortalte han.

ATL vil selvsagt også jobbe videre med fraværssaken, problemene med piratskoler, satse videre på kurs og å oppdatere våre trykte læremidler. Endringene i fylkesorganiseringen samt vår nye fagpool blir også viktige satsningsområder. En nyhet som medlemmene også vil merke er vår avtale med Trafikkforum om et felles administrasjonssystem – TABS.

Torgeir avsluttet sitt innlegg med å ta til orde for at tiden er moden for at ATL og TF danner en helt ny organisasjon.

– Dette vil gi bedre ressursbruk til glede for trafikkskolene. Vi unngår dobbeltarbeid, kan tilby trafikkskolene enda bedre kurs, styrke det faglig arbeidet, samt utvikle læremidler i fellesskap. En ny organisasjon vil kunne bruke folk der de er best, samt bli bedre på påvirkningsarbeid og relasjonsbygging. Vi kan ta vare på det som er bra i begge organisasjonene, og vi vil fremstå med én stemme utad, forklarte han.

Nytt samarbeid
TABS og det nye samarbeidet med Lime Green og Trafikkforum var hovedtemaet på lørdagens fagdag. Jan Anker-Goli fra ATLs support-team gikk gjennom det nye administrasjons- og bookingsystemet og la frem fordelene ved å samarbeide rundt produktet. Tanken er å bruke det beste fra begge systemer, og lage et enda bedre system for brukerne enn det Nettadmin og TSP er i dag.

Lime Green stod også for informasjon rundt digitale læremidler, som det skal fokuseres mye på fremover.

Nytt styre i ATL
Ann Kristin Thomte takket av som styreleder og Per Ove Sercan Husevik er valgt til ny styreleder. Jannike Bondevik ble valgt inn som nytt varamedlem til styret. Ellers ingen endringer og alle valg var i tråd med valgkomiteens innstilling.

Det nyvalgte styret i ATLNytt styre: Jannike Bondevik, Richard Sommerseth, Tommy Bogstrand, Kjell Christian Krane, Per Boberg og Per Ove Sercan Husevik. Anette Maltun Koefoed var ikke tilstede da bildet ble tatt. 
 På fredagen ble det arrangert ledsagerturLedsagertur: Fylkesavdelingen arrangerte tur for de som ikke var med på landsmøtet og generalforsamlingen. Turen gikk gjennom Nordbyen og videre opp på Slottsfjellet.

Vi takker for et flott landsmøte, og ser frem til en sommer og høst med mye spennende i vente!

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger