ATL søker nye medarbeidere

ATL søker nye medarbeidere

Fra 14. mars er det kun stillingen som IT- og logistikkansvarlig som ikke er besatt. Søknadsfristen for denne stillingen er 22. mars.

ATL er opptatt av å styrke organisasjonen med mer fagkompetanse. Årsaken til dette er både for å øke vår service overfor medlemmene men også for å gjøre oss mer slagkraftig overfor omverdenen.

I første omgang er vi ute etter tre faste stillinger; en rådgiver, en informasjons- og forlagsansvarlig og en IT- og logistikkansvarlig.

IT- og logistikkansvarlig
Vi søker etter en allsidig medarbeider som skal være i front når det gjelder IT, og samtidig utføre en del administrative oppgaver. Arbeidsoppgaver vil være løpende IT- og administrative oppgaver innenfor virksomheten.

Rådgiver
Sammen med våre fagkonsulenter skal du hjelpe medlemmene med bransjerelaterte spørsmål. Du vil også være vår fremste ressurs i å utrede relevante spørsmål for forbundet. Det blir også en naturlig del av din jobb å delta i felles fora med samarbeidspartnere som Trygg Trafikk, NAF, Statens vegvesen og utdanningsinstitusjonene.

Informasjons- og forlagsansvarlig
Som informasjons- og forlagsansvarlig i ATL har du et bredt og spennende arbeidsfelt; fra forbundets forlagsvirksomhet og redaksjonelle publikasjoner, til konsekvensutredninger og presse- og mediekontakt.

 

Stillingsannonsene finner du her:

nettside link   IT- og logistikkansvarlig

nettside link   Rådgiver

nettside link   Informasjons- og forlagsansvarlig

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger