Bestilling av førerprøver
Illustrasjonsfoto: ATL

Bestilling av førerprøver

06 juli 2020

Statens vegvesen erkjenner at det har vært en utfordrende situasjon med tilgang på førerprøver – nå skal situasjonen bedres.

ATL har i dag blitt orientert av SVV om tiltak som blir gjennomført for å bedre situasjonen.

Det har vært et sterkt ønske fra trafikkskolene om å få økt planleggingshorisonten, og fra nå vil det bli lagt ut prøver 10 uker frem i tid.

Det vil fortsatt være slik at trafikkskolene skal foreta bestillinger. Dette for i større grad å sikre at elevene er klare til førerprøven. Selv om det er forståelig om man vil «sikre seg» prøver, oppfordrer ATL om at trafikkskolene ikke bestiller førerprøver for tidlig, da dette selvfølgelig gir enda lenger kø for de som allerede er klare for førerprøven.

– ATL tok opp at det også er et behov for å øke antall førerprøver og at bruk av overtid, ambulering og forskyving av ferie bør vurderes. SVV forsikret at alle steiner blir snudd, og vi får håpe at det blir bedre de stedene hvor det er lange køer, sier ATLs administerende direktør Torgeir Abusdal etter møtet. 

Last ned informasjonsskriv fra SVV om gjennomføring av praktiske førerprøver her: 

LAST NED »

 

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger