• Hjem
  • Aktuelt
  • Foreldrekveld med info om øvingskjøring
Jarle Hoddevik tegner og forklarer trinnmodellen

Foreldrekveld med info om øvingskjøring

25 september 2018

Den 24. september besøkte vår administrerende direktør Torgeir Abusdal Støyten Trafikkskolesenter i Hønefoss. Anledningen var å delta på foreldrekveld, et gratis tilbud til foresatte.

Støyten Trafikkskolesenter er opptatt av å få til et godt samarbeid mellom trafikklærerne, elever og foresatte – og en foreldrekveld gir de beste forutsetninger for et slikt samarbeid.
 
Jarle Hoddevik informerte i møtet om trafikkopplæringens oppbygging og krav, tok opp regler rundt øvingskjøring og fikk frem betydningen av mengdetrening. I tillegg ble det gitt gode råd og tips til øvingskjøringen.
 
De foresatte som var tilstede utrykte at dette var et godt tiltak og at de nå lettere forstår trinnmodellen.
 
Det fremstod som åpenbart at Jarle Hoddevik fikk en god relasjon til de foresatte. Et kurs som dette bidrar også til å bygge lojalitet til trafikkskolen videre.
 

Torgeir håper andre ATL-skoler også kan la seg inspirere til å gjennomføre tilsvarende arrangementer. Jarle oppfordret også til at elevene bør kjøpe lærebok, noe som selvsagt gledet ATL.

 

IMG 2587 kopi
Støyten ligger midt i Hønefoss sentrum og er en meget representativ trafikkskole med flotte fasiliteter.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger