• Hjem
  • Aktuelt
  • Studentene fornøyde med utdanningen på Nord universitet
Fornøyde med trafikklærerutdanningen
Rikke Mo Veie, leder for trafikkfag på Nord universitet.

Studentene fornøyde med utdanningen på Nord universitet

Skrevet: tirsdag, 04 februar 2020

Studentene ved trafikklærerutdanningen i Stjørdal er godt fornøyde med utdanningen. Det viser nye tall fra Studiebarometeret.

– Tallene fra Studiebarometeret viser at studentene ved Nord universitet er mer fornøyd med sine studier enn noen gang, sier prorektor Levi Gårseth-Nesbakk i en pressemelding.

I undersøkelsen gir studentene ved Nord universitet studieprogrammet en score på 4,1 av fem mulige. Det er det beste resultatet Nord universitet noen gang har hatt i undersøkelsen.

Ekstra godt gikk det for trafikklærerutanningen som endte opp med en score på 4,8 av fem mulige.

– Dette er svært gledelige tall for oss og viser at fagpersonene våre gjør en veldig god jobb, at administrasjonen tilrettelegger og at ledelsen tar utdanningskvalitet på alvor, sier Gårseth-Nesbakk i meldingen.

Til ATL sier Rikke Mo Veie, som er leder for trafikkfag, at fornøyde studenter er det beste som finnes. Hun sier også at søkertallene øker år for år etter oppstarten i 2008.

– Studiebarometeret gir oss et tydelig signal, og vi ser at god kvalitet lønner seg. Økende faglig kvalitet legges merke til av studentene, og forskning innen trafikk-fagene på Stjørdal har stor betydning både nasjonalt og internasjonalt, sier Mo Veie.

Studiebarometeret er en nasjonal spørreundersøkelse som sendes ut til over 60.000 studenter i tredje semester på bachelor- og masterutdanninger ved norske universiteter og høyskoler hver høst. Formålet med undersøkelsen er blant annet å gi nyttig informasjon om studiekvalitet.

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger