Strategimøte i ATL

Strategimøte i ATL

ATL arbeider for tiden med å utvikle en strategi mot 2030. Derfor var styret og administrasjonen samlet med ATL sine fylkeskoordinatorer på Gardermoen. På møtet ble det redegjort for strategisk plattform og fremtidige mål for ATL.

ATL er i god utvikling og arbeider for tiden med å utvikle en strategi mot 2030. I den forbindelse var styret og administrasjonen samlet med ATL sine fylkeskoordinatorer på Gardermoen i går, onsdag den 10. oktober. Det ble redegjort for strategisk plattform, før fylkeskoordinatorene drøftet fremtidige mål for ATL. Temaet engasjerte forsamlingen, og det kom frem mange gode forslag som tas med i det videre arbeidet.

- ATL er summen av sine medlemmer, det er derfor svært viktig at det er medlemmene, i dette tilfellet representert ved sine fylkeskoordinatorer, som legger føringene for retningen ATL skal ta i tiden fremover, sier Torgeir Abusdal. Før han poengterer at strategiprosessen fortsetter, og at alle medlemmer vil få presentert et forslag de kan komme med innspill til før endelig forslag legges frem på landsmøtet 10. mai 2019.
 
I tillegg til strategidiskusjonene, ble det gitt informasjon fra styret og administrasjon samt at den enkelte fylkesavdeling meldte tilbake saker man ønsker at ATL tar tak i.
 
- Det var gledelig å registrere at tilbakemeldingene fra fylkesavdelingene på hva vi bør jobbe med sammenfaller veldig godt med de tiltak vi har på planen, sier Torgeir Abusdal. Jeg kjenner at et slikt møte gir inspirasjon, og jeg tror også at våre fylkeskoordinatorer virkelig forstår at vi jobber for dem, avslutter Abusdal.
 

fylkeskoordinatorene 1

Fra venstre: Workshop med både styret og fylkeskoordinatorene. Varamedlem i styret Stine Brandt Nilsen og ATLs rådgiver Lena Fossheim. Administrerende direktør i ATL, Torgeir Abusdal. 

fylkeskoordinatorene 2

Styremedlem Jannike Bondevik. Gaveposer fra ATLs samarbeidspartnere.

 

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger