Vellykket landsmøte

Vellykket landsmøte

13 mai 2019

10. mai møttes forventningsfulle ATL-medlemmer til årets landsmøte. Landsmøtet ble holdt på Color Fantasy, før deltakerne på Trafikklærerdagen til sjøs dro videre til Kiel.

Styreleder Per Ove Sercan Husevik ønsket alle velkommen, før dirigent Vegard Johansen og Olav Thunestveit loset oss gjennom landsmøtet.

– Årets landsmøte gikk for seg i rolige former. De innkomne sakene ble enstemmig vedtatt, og vi er fornøyd med hvordan sakene ble lagt frem og at vi fikk full oppslutning til disse. Det blir spennende å jobbe videre med ATLs strategi, og å gjøre organisasjonen enda bedre for medlemmene, sier administrerende direktør, Torgeir Abusdal.

Økonomien er fortsatt god og resultatet som ble lagt frem viser et betydelig overskudd.

Ny strategi å styre etter
ATLs nye strategi ble vedtatt, og administrasjonen, styret og fylkesgruppene kan starte arbeidet med mål og visjon rettet mot 2030.

– ATL får et viktig styringsverktøy i den nye strategien, og etter alt arbeidet vi har lagt ned i den er det gledelig at også landsmøtet støttet opp om veien videre mot 2030, sier ATL-direktøren.

Han er overbevist om at ATL vil levere fremover.

– Både strategien, og miljøet vi nå har i administrasjonen, gjør ATL svært godt rustet for fremtiden. Og det trenger vi, ATL har mange viktige saker på tapetet fremover, sier han.

Slås sammen:
Organisasjonen i dag er delt i to, med ATL og ATI, men vil nå slås sammen for en enklere organisering.

– Medlemmene vil ikke merke noen forskjell, men det er en viktig endring for organisasjonen og vil gjøre det enklere å drive. Vedtaket er en stor fordel for oss, sier Abusdal.

Styret består
Valgkomiteens innstillinger ble enstemmig fulgt. Styret består da fortsatt av Per Ove Sercan Husevik som leder og Kjell Christian Krane som nestleder. Styremedlemmene er Per Boberg, Jannike Bondevik og Øyvind Hansen. Varamedlemmene er Anette Maltun Koefoed og Stine Brandt Nilsen.

styret 2019Fra venstre: Jannike Bondevik, Per Ove Sercan Husevik, Torgeir Abusdal, Stine Brandt Nilsen, Per Boberg, Kjell Christian Krane, Øyvind Hansen og Anette Maltun Koefoed.

– ATL har en spennende tid i vente, vi ser frem til å jobbe videre med disse sakene og mye mer, sier Abusdal.

Trafikklærerdagen til sjøs
Etter gjennomført landsmøte la båten fra kai, og det var tid for seminar med både spennende og lærerike innlegg. Torgeir Abusdal orienterte om sakene ATL arbeider med, og hva som vil være det viktigste fremover.

Vi fikk et tankevekkende innlegg fra vår svenske kollega, Lennart Svensson, om symptomer og faresignaler i forhold til diabetes. Han har selv jobbet som trafikklærer i 35 år, og mange kunne nok kjenne seg igjen i livsstilen og arbeidssituasjonen han beskrev. Han gikk videre inn på hvordan man for det første kan unngå å få diagnosen og deretter om hvordan man kan legge om livsstilen for å leve et mest mulig normalt liv. Det var nok mange som fikk en påminnelse om ting som man egentlig vet, men som det ikke alltid er så lett å ta hensyn til i hverdagen.

På hjemreisen fikk vi et interessant innlegg om vurdering for læring fra trafikkopplæringens legende og nestor, Stein Magne Olsen. Dette skapte gode diskusjoner og meningsbrytninger.

Avslutningsvis tok ATLs fagkonsulent Pål Andersen opp temaet samkjøring mellom trafikkstasjoner og trafikkskoler. Nyttig informasjon ble delt og kommentert.

Vi takker alle deltakerne for et vel gjennomført landsmøte og Trafikklærerdagen til sjøs!

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger