• Hjem
  • Aktuelt
  • Viktig møte med Arbeiderpartiet på Stortinget
Viktig møte med Arbiederpartiet på Stortinget

Viktig møte med Arbeiderpartiet på Stortinget

I Stortingsmøtet med sentrale Arbeiderparti-politikere gikk ATL gjennom en rekke saker som er viktig for bransjen og for våre medlemmer. Blant annet fraværssaken og områdegjennomgangen i Statens vegvesen.

Styreleder Per Ove Sercan Husevik og adm.dir Torgeir Abusdal møtte tidligere i denne uken Jorodd Asphjell i utdannings- og forskningskomiteen, Øystein Langholm Hansen i Transport og kommunikasjonskomiteen og Magne Rommetveit fra kontroll og konstitusjonskomitten.
 
På møtet ble man enige om å følge opp fraværsaken i forhold til implementering av fritaket for obligatorisk opplæring. Arbeiderpartipolitikerne lovte også å følge opp vårt forslag om automat som hovedregel ved oppkjøring.
 
Det som likevel ble viet aller mest tid er det forestående endringene i Statens vegvesen 
som ATL jobber mye med om dagen. I møtet ble det uttrykt bekymring over omfanget spesielt innen TK området da vi presenterte rapporten og våre funn for Arbeiderpartipolitikerne.
 
Møtet med Arbeiderpartiet var svært nyttig for ATL og for våre medlemmer. Samtidig gav møtet oss nye og viktige politiske kontakter innad i det politiske Norge, og det var også viktig fordi det ytterligere styrker ATLs politiske kontaktflate inn mot de ulike partiene innen utdannings- og samferdselssektoren.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger