Medlemsfordeler

ATL har en rekke samarbeidspartnere som gir medlemmene våre gode avtaler. Som ATL-medlem får du blant annet gode rabatter på forsikring, skolebil og juridisk hjelp, samt telefon og drivstoff.

Du kan lese mer om avtalene og se de ulike avtaledokumentene ved å klikke på navnene og logge deg inn på medlemssidene.

TABS

Trafikkskolenes Administrasjons- og BookingSystem (TABS) er alltid tilgjengelig, tidsbesparende og gir full oversikt over opplæringen. I TABS administrerer du enkelt timebestilling, opplæringskort og betalinger.

– Etablering av trafikkskolen i TABS: kr. 2.400,- (engangsbeløp)

– Lisens per måned: 199,- per bruker (pris ikke-medlemmer: 310,-)

Solid Media

ATL har sammen med Solid Media laget en rammeavtale for medlemmer som ønsker å forbedre sin digitale synlighet.

Solid Media hjelper alt fra små foretak til store bedrifter med digital markedsføring. De kan hjelpe med å løfte din skoles navn opp til toppen av søkeresultatene på Google og hjelpe elever med å finne deg gjennom smart bruk av AdWords (Googles annonsesystem) og annonsering i de riktige kanalene.

Les mer om avtalen og de ulike pakkene ved å logge deg inn i medlemsportalen.

Circle K
Alle medlemmer i ATL får rabatt på blant annet drivstoff fra Circle K.
YX

Alle medlemmer i ATL får rabatt på blant annet drivstoff fra YX.

Vianor
Gjennom Vianor får ATL-medlemmer rabatt på dekk, felger, tilhørende dekkservice, samt vanlig bilservice og dekkhotell.
Verifone

Alle ATL-medlemmer får tilbud om betalingsterminaler gjennom avtale med Verifone.

ABAX
ATLs medlemmer har en avtale på elektronisk kjørebok fra ABAX.
Wahl-Larsen Advokatfirma

Gratis advokathjelp (både jobb-, bransjerelatert og privat) inntil én time per sak, og ut over dette rabatterte timepriser.

Bertel O. Steen
ATL har sammen med Bertel O. Steen en avtale som gjelder for personbiler brukt i sammenheng med trafikkopplæring, dette gjelder Mercedes Benz, Peugeot og KIA.
Bilia

ATL har inngått en samarbeidsavtale med Bilia. Denne inneholder en rammeavtale for kjøp og leasing av Volvo og BMW/MINI.

Hagland Finans

Som medlem i ATL får du fordeler hos regnskapsbyrået Hagland Finans, som tilbyr komplette tjenester innen regnskap, administrasjon og rådgivning. De har også kunnskap om bruk av TABS og integrasjon mot regnskapet.

Finans Norge
ATL har sammen med Finans Norge en avtale om avsavnsgodtgjøring. Avtalen gir et fast beløp per dag som avsavnsgodtgjørelse ved skade på skolevogner inntil 15 dager. Det ble fremforhandlet en ny avtale gjeldende fra 1.1.2016.
Telenor

Samarbeidsavtalen mellom ATL og Telenor gir ATL sine medlemmer tilgang til markedets tryggeste mobilabonnement, FLYT, til en attraktivt pris! I abonnementet inngår: Automatisk påfyll av data, Data Rollover og Nettvern. I Flyt M og L inngår også et ekstra datakort.

Phonero

ATL har inngått en svært gunstig samarbeidsavtale med Phonero – en av markedets raskest voksende leverandører av mobil- og telefonitjenester til norske bedrifter og offentlig sektor. Mer enn 30.000 bedrifter benytter allerede Phonero som leverandør av mobiltelefoni. 

Kuba
Som ATL-medlem får du tilbud om system for internkontroll og HMS fra Kuba.
Gjensidige
Som ATL-medlem får du rabatt på både skade- og pensjonsforsikring gjennom Gjensidige.
Lindorff
ATL og Lindorff har en samarbeidsavtale som gjelder inkasso.
Brilleland

Medlemmer i ATL får rabatter fra Brilleland på blant annet synsundersøkelse, førerkortundersøkelse og briller/solbriller med styrke.

Automile

Sammen med Automile kan vi nå tilby alle våre medlemmer Automiles elektroniske kjørebok til en uslåelig pris.

Byrået Design & Profilering

Avtalen gjelder bekledning, giveaways og firmagaver, samt bildekorering.

ALÅS

ALÅS leverer alkolås til ATLs medlemmer. ALÅS er leverandør av den verdensdekkende alkolåsen Autowatch. Deres team vil med hjelp av teknologi sørge for at kundene får den oppfølgingen de trenger, samtidig som de ansatte i hver enkelt bedrift føler seg sikker og ivaretatt.

Expoline

ATL har inngått et samarbeid med firmaet Expoline AS, som tilbyr medlemmene rabatterte priser på blant annet annet desinfiseringsmidler.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.