• Hjem
  • Aktuelt
  • Har du spørsmål angående den nye nettsiden?
Har du spørsmål angående den nye nettsiden?

Har du spørsmål angående den nye nettsiden?

16 juni 2017

ATLs nye nettside er lansert, og med dette ønsker vi å forklare noen av endringene som er gjort.

– Som en del av ATLs digitaliseringsstrategi har vi nå laget en ny nettside. Hovedmålet var å sørge for å være synlig for våre medlemmer, samt å lage en enklere og mer intuitivt nettside som er tilgjengelig på alle plattformer, sier IT-sjef Alexander Valenzuela.

– Det har skjedd en endring i forhold til at nettsiden, www.atl.no, nå ikke lenger har en tilknytning til Nettadmin. Dette er et ledd i at Lime Green overtar Nettadmin og introduserer TABS. Det vil da være lite formålstjenlig å opprettholde dagens brukernavn og passord-regime som legger begrensninger på fri videreutvikling av programmene, forteller Jan Anker-Goli i support-teamet.

Hva er brukernavnet mitt på ATL.no?
Er du medlem gjennom trafikkskolen din, vil brukernavnet være e-postadressen skolen er registrert med i ATL. Ansatte ved medlemsskolen bruker samme innlogging som skolen. En har nå ikke personlig innlogging på hver ansatt, slik som tidligere. Er du personlig medlem i ATL vil brukernavnet ditt være e-postadressen du selv har registrert i ATL i dine opplysninger.

Det vil si at du har fått nytt brukernavn til den nye nettsiden. Dette ble sendt ut onsdag 7. juni sammen med et engangspassord til e-postadressen du har registrert hos oss. Får du fortsatt ikke logget inn? Ta kontakt med vår digitale markedsfører Maria Hegland på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva finner jeg når jeg har logget inn på ATL.no?
I ATLs medlemsportal vil du få tilgang til informasjon og nyttige dokumenter, slik som for eksempel:

  • Kontrakter i forhold til skoledrift
  • Avtaledokumenter og informasjon om medlemsfordelene

Hvor finner jeg innlogging til Enonic for å endre egen skolenettside?
Medlemmer som bruker våre undersider som nettside vil fortsatt finne innlogging her: skole.atl.no/admin/login. I tillegg finner du link inne på ATLs nettside i kategoriboksen her: www.atl.no/medlemskap

Hvor finner jeg booking av NAF-bane?
Booking av øvingsbane finner du her: www.atl.no/booking-av-ovingsbane

Hvor finner jeg link til nettbutikken, TGK, og andre læremidler?
Ta en kikk på siden «Vi tilbyr» som du finner i hovedmenyen her: www.atl.no/vi-tilbyr

Ta kontakt med oss!
Vi jobber hele tiden med å gjøre nettsiden vår best mulig for medlemmene. Derfor setter vi stor pris på deres tilbakemeldinger, tanker og meninger rundt hva dere savner av informasjon på sidene.

Send e-post til vår IT-sjef Alexander Valenzuela: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller vår digitale markedsfører Maria Hegland: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger