Åpner på nettbasert betaling av førerprøver

Åpner for nettbasert betaling av førerprøver

Statens vegvesen vil gjøre det billigere og enklere å betale for oppkjøring. Fra neste uke innfører de nettbasert betaling av førerprøver.

Færre tar førerkort på moped

Færre tar førerkort på moped

Transportøkonomisk institutt (TØI) har evaluert omlegging av føreropplæring for moped og lett motorsykkel. Rapporten peker på at færre tar førerkort for moped og at flere ser på moped som et rent transportmiddel.

Har du saker du vil ta opp på landsmøtet?

Landsmøtet er den perfekte arena for deg som ønsker å være med å bestemme bransjens rammevilkår. Årets landsmøte går av stabelen 27. mars – og etter vedtektene må saker til behandling være innsendt allerede 14. februar.

Studentene fornøyde med utdanningen på Nord universitet

Studentene ved trafikklærerutdanningen i Stjørdal er godt fornøyde med utdanningen. Det viser nye tall fra Studiebarometeret.

Krever hastetiltak for å bedre sikkerheten til myke trafikanter

Siden 2010 har minst 51.300 gående og 19.450 syklister omkommet på europeiske veier. Nå krever trafikksikkerhetsråd at man setter i verk umiddelbare tiltak.

Hver fjerde fikk kjøreforbud

Hver fjerde fikk kjøreforbud

I fjor kontrollerte Statens vegvesen over 77.000 tungbiler. Nesten halvparten hadde feil og mangler - og mer enn en fjerdedel fikk kjøreforbud.

ATL søker rådgiver/utreder

ATL er opptatt av å styrke organisasjonen med mer kompetanse. Vi søker en rådgiver/utreder som skal ha en sentral og viktig rolle når det gjelder å bidra til at alle som er involvert i trafikkopplæring får de aller beste rammebetingelser.

Begivenhetsrik ATL-uke

Begivenhetsrik ATL-uke

Kurs i avansert kjøreteknikk på Golsfjellet, seminar om bruk av simulator i trafikkopplæring og ledersamling. Det har vært hektiske dager i ATL denne uken.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.