Trafikklærerdagen til sjøs

Trafikklærerdagen til sjøs

Trafikklærerdagen til sjøs gikk av stabelen 15. til 17. mars 2018 ombord på Color Magic. Cruiset føyer seg inn i en rekke spennende og lærerike arrangementer arrangert av ATL de siste månedene.

Årets tungbilseminar

Årets tungbilseminar

Årets tungbilseminar ble avholdt 13. og 14. mars på Thon Hotell Linne. Årets program var fullspekket av interessante tema, og hadde blikket rettet noe utenom det som tradisjonelt har vært tema på tidligere seminar. Rundt 70 deltakere fra bransjen, samarbeidspartnere og forelesere overvar årets seminar.

Illustrasjonsbilde. (Foto: Elin Eriksen)

Mer effektiv godkjenning av tungbiler

Rundt 7000 tunge kjøretøy blir førstegangsgodkjent i året. En ny sentralisert og effektivisert godkjennsordning skal implementeres, etter et vellykket prøveprosjekt.

Organisering og gjennomføring av sikkerhetskurs på øvingsbane fra 1. mai 2018

Organisering og gjennomføring av sikkerhetskurs på øvingsbane fra 1. mai 2018

Det er i føreropplæringen lagt opp til individuell, elevtilpasset undervisning og stor pedagogisk frihet for trafikklæreren. Det er allikevel behov for at trafikkskolene og trafikklærerne samordner undervisningen når det kommer til gjennomføring av sikkerhetskurs på øvingsbane.

Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet på veg 2018-2021

Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet på veg 2018-2021 er lansert

Tiltaksplanen er i dag overlevert samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Bak planen står blant andre Statens vegvesen, Politiet, Trygg Trafikk og Helsedirektoratet.

Tips til valg av leverandør

Trenger du hjelp med digital synlighet?

Synlighet på digitale flater er et hett tema for tiden, og vi skjønner hvorfor. I et hav av bedrifter og foretak er det viktig å skille seg ut i mengden og bli sett på nettet.

Styreleder Per Ove Sercan Husevik og administrerende direktør Torgeir Abusdal

Årets lederkonferanse

Årets lederkonferanse gikk av stabelen 25. og 26. januar. Medlemmer fra alle landets fylker var representert på konferansen som hadde fokus på ATL og bransjen i fremtiden.

Foto: Utrykningspolitiet (UP)

UP består

ATL har gått sammen med Trygg Trafikk og en rekke andre organisasjoner om et opprop mot nedleggelse av UP. Det ga resultater, og UP består!

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.