Statens vegvesen starter oppkjøring fra 13. mai

Statens vegvesen starter oppkjøring fra 13. mai

Fra mandag 11. mai kan trafikkskolene igjen starte opp driften i alle førerkortklasser. Statens vegvesen meddeler at de vil starte med oppkjøringstimer i alle klassene fra 13. mai.

Endelig kan trafikkskolene åpne igjen

Endelig kan trafikkskolene åpne igjen

Trafikkskolene står nå fritt til å starte opp igjen med trafikkopplæring i alle klasser fra 11. mai. I tillegg legges det ikke særskilte begrensinger på antallet personer som kan gjennomføre teoriundervisning.

Ikke rom for å tøye reglene

Ikke rom for å tøye reglene - kommuneoverlegen kan ikke gi dispensasjon

Fortsatt gjelder regelen om fem personer i en gruppe med en meters avstand ved teoriundervisning - uansett hva kommuneoverlegen måtte si.

Nå kan trafikkskoler som har fått feil dekning søke på nytt

Nå kan trafikkskoler som har fått feil dekning søke på nytt

Grunnet en feil i regelverket har mange trafikkskoler fått feil sum utbetalt gjennom kompensasjonsordningen. Dette er nå endret og trafikkskolene kan søke på nytt for å få innvilget riktig sum.

Dette er det åpnet for undervisning på - og dette jobber ATL med

Dette er det åpnet for undervisning på – og dette jobber ATL med

I går kom beskjeden om at trafikkskolene igjen kan begynne føreropplæring i tunge klasser, men opplæring i klasse B er fortsatt på vent. Her kan du se hva ATL jobber med og hva det er åpnet for.

Åpner for oppkjøring i tunge kjøretøyklasser

Etter at helsemyndighetene har endret kravet til fysisk avstand til minst én meter åpner nå Statens vegvesen for bestilling av oppkjøring for de tyngste klassene.

Åpner for en-til-en trafikkopplæring kan skje med én meters avstand.

Åpner for en-til-en-opplæring med én meters avstand

Samferdselsdepartementet har i dag, 4. mai, åpnet for at også en-til-en trafikkopplæring kan skje med én meters avstand.

Avviser smittevernsveileder for trafikkskolene – uklokt av Hareide

– Dette vitner om at vi har en samferdselsminister som dessverre ikke tar trafikkskolene på alvor eller som har satt seg inn i det samfunnsoppdraget som trafikkskolene utfører. Uttalelsene som Hareide har kommet med er svært skuffende og provoserende.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.