Ny tungbilkonsulent i ATL

Ny tungbilkonsulent i ATL

Skrevet: torsdag, 09 mai 2019

Cecilie Båfjord har nå blitt ansatt som ny tungbilkonsulent i ATL, etter at Tom Are Salberg valgte å trekke seg tilbake grunnet arbeidsmengde ved egen trafikkskole.

ATLs nye tungbilkonsulent jobber til daglig som trafikklærer på tunge kjøretøy og er leder av tungbilavdelingen hos Trafikksenteret Gulebiler AS på Steinkjer. Hun er gift og har to barn. Cecilie gikk ut fra grunnutdanning ved Nord universitet i 2010, og gikk tungbil høsten 2011. Siden dette har hun jobbet som tungbillærer. Cecilie har lang erfaring fra bransjen – hun har fagbrev og tidligere jobbet som yrkessjåfør.

59751498 393514424580184 81211019749228544 n

– Jeg ble medlem i det som før het faggruppe tungbil i ATL i 2014. Der har jeg vært delaktig i å utarbeide høringssvar, planlegge og gjennomføre kurs og seminarer, og svart på faglige henvendelser fra medlemmer, forteller hun.

Cecilie var et naturlig valg da ny tungbilkonsulent skulle innhentes.

– Det er med stor ærefrykt jeg har tatt på meg denne jobben, og jeg håper jeg kan være en bidragsyter for bransjen. Med gode støttespillere i bransjen og i administrasjonen på Ryen tror jeg dette skal bli bra. Jeg synes det er veldig interessant å få muligheten til å bidra til et meningsfylt arbeid for hele bransjen. Vår bransje gjør et betydelig og viktig arbeid innen trafikksikkerhet, noe vil skal være stolte av, sier hun.

Cecilie ønsker å jobbe for at bransjen kan få gjøre vårt viktige arbeid under gode rammevilkår.

– Vi går en spennende tid i møte i forhold til endringene i Statens vegvesen. ATL jobber intenst med denne saken for å hindre det vi kan beskrive som en rasering av tilbudet, og som vil få store ringvirkninger for vår bransje og transportnæringen generelt, sier hun.

Videre forteller hun at en annen viktig sak det jobbes med i dag er vedrørende hva som kan gjøre for å øke rekruttering. – Vi har startet en prosess og fått dialog med universitetsmiljøene og Vegdirektoratet, og det blir veldig spennende å se utfallet av denne prosessen etter hvert.

– Jeg tenker at en samlet tungbilbransje vil skape en sterk og ledende bransjeorganisasjon i ATL. Derfor ønsker jeg å være lydhør for bransjens utfordringer, og hva dere ønsker vi skal jobbe med. Jeg oppfordrer til å ta kontakt hvis det er noe vi i ATL kan bidra med, enten i enkeltsaker, høringsutspill, eller behov for kurs og kompetanseheving.

ATL er glade for å ha Cecilie med på laget, og gleder oss å jobbe sammen!

 

Kontakt:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger