Fraværsreglene tema for Stortingsmøte

Fraværsreglene tema for Stortingsmøte

Skrevet: onsdag, 24 oktober 2018

Nok en gang har ATL vært i møte på Stortinget. Dagens møte med Roy Steffensen som er leder av forsknings- og undervisningskomiteen samt Morten Stordalen, medlem i transport og kommunikasjonskomiteen og leder av FrPs bilpolitiske utvalg, var svært vellykket.

Hovedtemaet for møtet var fraværsreglene hvor vi fikk forsikringer om at FrP støtter ATL i at obligatorisk trafikkopplæring må bli gyldig fraværsgrunn i videregående skole. Uten å gå i detaljer, kan vi  si at vi diskuterte konkrete planer for hvordan vi skal få endret regelverket og hvor ATL nå opplever at det er en viss mulighet for å få til endringer fra neste skoleår i forbindelse med at fraværsreglene skal evalueres.

- Jeg oppfatter møtet som svært vellykket, sier administrerende direktør i ATL, Torgeir Abusdal. Med seg på møtet hadde han Lena J. Fossheim som er rådgiver i ATL.

De to stortingsrepresentantene var også interessert i andre temaer som er viktig for ATL, som f.eks ventetid på trafikkstasjonene og problematikk med førerkort på automat vs manuell. Vi ble enige om å holde kontakten og vi fikk en oppfordring til å melde inn saker vi er opptatt av til deres bilpolitiske utvalg. Og det vil vi absolutt gjøre.

 

ATL har skrevet et følgebrev som er levert til politisk ledelse rundt fraværssaken.

Logg inn i medlemsportalen for å lese brevet. Du finner det i kategorien «Myndighetskontakt».

LOGG INN

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger