• Hjem
  • Aktuelt
  • Planlegger for gjenåpning av trafikkskoler
Planlegger for gjenåpning av trafikkskoler

Planlegger for gjenåpning av trafikkskoler

Skrevet: onsdag, 08 april 2020

Rett over påske skal ATL i flere møter for å drøfte muligheten for å starte trafikkopplæring igjen. Kravet til smittevern er ett av tiltakene som vil stå sentralt i arbeidet.

ATL er rett over påske invitert til et møte med Statens vegvesen for å drøfte oppstart av føreropplæring og førerprøver. I tillegg har vi bedt om et møte med Samferdselsdepartementet for å drøfte en bransjestandard for smittevern for de som driver trafikkopplæring. Dette må på plass før trafikkskolene igjen kan åpne.

VI forventer at et slikt møte vil komme på plass rett over påske, da forventer vi også at flere detaljer rundt  kostnadsdekningen for trafikkskolene har kommet på plass.

ATL jobber på flere fronter rundt både gjenåpning, støtteordninger og for å få på plass en bransjestandard for smittevern. Enn så lenge ber vi om forståelse for at vi ikke kan gå ut med ytterligere detaljer rundt dette før vi har fått ytterligere avklaringer. Disse vil komme over påske. Frem til da vet heller ikke vi mer enn det som i går ble presentert i regjeringens pressekonferanse.

Vi håper trafikklærerne lader batteriene i påsken og så satser vi på gode hendelser i ukene etter påske.

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger