Årets refleksdugnad holdes torsdag 28. september i alle landets fylker.

Bli med på refleksdugnad!

Skrevet: torsdag, 07 september 2017

ATL og vår samarbeidspartner Lime Green Digital (LGD) setter fokus på bruk av reflekser når høstmørket nærmer seg.

Årets refleksdugnad holdes torsdag 28. september i alle landets fylker. ATLs medlemsskoler og trafikklærere vil denne dagen dele ut reflekser og brosjyrer – og i tillegg vil våre engasjerte trafikklærere informere om betydningen av refleksbruk. Du vil finne oss utenfor videregående skoler, butikker, tog- og busstasjoner i hele landet.

Trafikkulykker som skjer på mørk eller dårlig opplyst vei kan ofte skje fordi fotgjengeren mangler refleks. Derfor ønsker vi som daglig jobber med trafikksikkerhet å bruke tid på dette viktige temaet, forteller styreleder i ATL, Per Ove Sercan Husevik.

Trafikkskolenes samfunnsoppdrag er å sørge for at din og andres kompetanse på trafikksikkerhet er best mulig. Trafikklærerne har nullvisjonen som ideal, og trafikksikkerhetsarbeid er en dugnad hvor alle må delta. Det viktigste bidraget til fortsatt nedgang i antall trafikkdrepte og hardt skadde, er faktisk din og min atferd i trafikken, sier administrerende direktør i ATL, Torgeir Abusdal.

ATL og LGD fronter refleksdugnaden fordi vi bryr oss om at nettopp du skal lyse opp i mørket for andre trafikanter. Dine medtrafikanter vil gjerne se deg, ikke treffe deg.

Vi gleder oss til å ta del i det viktige arbeidet og gjøre alle som ferdes i mørket synlige. Ser vi deg?

Bruk refleks – bli sett i høstmørket!

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger