Se vår nye nettside

Velkommen til vår nye nettside!

06 juni 2017

ATLs nye nettside lanseres i dag, med leservennlig utforming også for nettbrett og mobil.

– Som en del av ATLs digitaliseringsstrategi ble det i januar igangsatt et prosjekt for ny nettside. Hovedmålene var å sørge for å være synlig for våre medlemmer, samt en enklere og mer intuitivt nettside som skal være tilgjengelig på alle slags plattformer, sier IT-sjef Alexander Valenzuela.

Den nye nettsiden er en del av ATL sin digitale satsning, forklarer administrerende direktør Torgeir Abusdal.

– Vi vet at størsteparten av det norske folk bruker internett, og atl.no er derfor en viktig informasjonskanal for bransjen. Medlemmene skal finne den informasjonen de søker på en enkel måte. Vi ønsker å legge ut materiell aktivt, og hele tiden vedlikeholde og oppdatere.

Medlemmenes sider
Vi beholder også muligheten for våre medlemmer som har brukt våre undersider til å bruke disse videre gjennom ny www.atl.no.

 

Vi tar gjerne imot synspunkter! Send e-post til vår digitale markedsfører Maria Hegland: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger