Vellykket åpning av nullvisjonsvei

Vellykket åpning av nullvisjonsvei

447 motorsykler møtte frem til åpningen av nullvisjonsveien i Vestfold. Sammen med Statens vegvesen, politiet og Norsk motorsykkel union har ATL vært en av samarbeidspartnerne i veiprosjektet.

- Med tanke på Vestfolds trafikksikkerhet, er nullvisjonsveien et svar på en tryggere og sikrere vei, spesielt for MC-folket, sa Hans Hilding Hønsvall (KrF) under åpningen av veien på Vindfjelltun Gjestegaard hvor altså ATL har vært en av samarbeidspartnerne.

Tiltakene på veien er spesielt rettet for å forebygge ulykker for motorsyklister, men endringene vil også komme andre trafikkanter til gode.

- Vi har utbedret sikten, fylt ut skråninger og flyttet skilt bak autovern. I tillegg er det montert underskinner på vegrekkverk for å hindre at motorsyklister sklir under om de skulle velte, sier Henriette Auensen i Vestfold fylkeskommunes samferdselsavdeling.

Totalt mistet fire personer livet i Vestfoldtrafikken i 2017. Av disse var tre motorsyklister.

Åpningen av den nye nullvisjonsveien for MC, er en fortsettelse av Telemarks nullvisjonsvei som strekker seg inn i Vestfold fra Vindfjelltun og frem til Sande.

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Ryensvingen 15, 0680 Oslo

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901
ATLs Interessekontor SA: Org nr. 950 982 527

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger