Vellykket departementsmøte

Vellykket departementsmøte

Skrevet: tirsdag, 25 juni 2019

Fraværssaken og de varslede endringene i tjenestestrukturen til Statens vegvesen var sentrale punkter da ATL møtte statssekretær Tommy Skjervold i Samferdselsdepartementet i dag.

ATL har, som en av flere organsiasjoner, vært involvert som høringsinstans i forbindelse med Statens vegvesens plan til omorganisering – og det er ingen hemmelighet at ATL har vært kritiske til prosessen og til den siste rapporten fra Statens vegvesen der etaten selv kommer med sine forslag til endringer i tjenestestrukturen.

Dette var også tema da vi møtte statssekretær Tomme Skjervold (FrP) i Samferdselsdepartementet tidligere i dag. På møtet diskuterte vi inngående ATLs 88 siders rapport der vi nøye har gjennomgått Statens vegvesens kuttforslag og hvor vi har analysert lokale konsekvenser i detalj. Det var en tydelig imponert Skjervold som mottok rapporten – og som også lover at våre synspunkter skal bli med videre, etter at regjeringen nylig utsatte behandlingen av kuttforslagene i Statens vegvesen.

På møtet diskuterte vi også fraværsaken der regjeringen nå har besluttet å gjøre deler av opplæringen om til å være godkjent fravær. Ordningen skal evalueres i 2020 og derfor vil fraværssaken fortsette å være et satsningspunkt for ALT inn mot evalueringen om ett års tid.

I alt varte møtet med Skjervold i en snau time, og dermed avsluttes en travel vår med flerfoldige møter både med stortingspolitikere, statsråder og statsekretærer – før ATL igjen begynner sitt politiske arbeid på Arendalsuka i august.

 

Skjermbilde 2019 06 26 kl. 09.05.33
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi gir deg siste nytt fra bransjen og informasjon om hva vi jobber med.

 MELD DEG PÅ NYHETSBREV »

 

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund

Adresse: Leif Tronstads plass 6, 1337 Sandvika

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund: Org nr. 981 454 901

Personvern

Kontakt oss

Telefon: 22 62 60 80
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

0
Delinger